Fantastisk vecka med två nya återförsäljare och ett storslaget samarbete!

Som vi gillar samarbeten! Det är enkelt och alla vinner på det! Fentimans Tonic går utmärkt ihop med Monkey 47 gin som säljs av Renbjer & Magnusson. Därför samarbetar vi med dem. Eftersom de har fantastisk kvalitetssprit i andra genres också (kolla in!) så säljer de även Fentimans Ginger Beer. Underbart och enkelt! Lika glad blev jag när Johan på Stockholm Roast ringde och ville jobba ihop eftersom vi delar samma typ av återförsäljare. Ett enkelt samarbete ledde till slut till att vi flyttar in på rosteriet i Jordbro och tar vår produktion till en ny nivå och de flyttar in hos oss på Regeringsgatan och delar kontor. Resultatet är storslaget; vi kan nu erbjuda håll-käften-kaffe och Stockholm Roast kan erbjuda kvalitetsdryck, vi kommer snart att ha en egen handbuteljerad premiumsoda och öppettiderna på Regeringsgatan 82 går från sporadiska till rätt ok i och med att Johan kommer att vara där. Så fort vi har införskaffat ett snyggt och praktiskt långbord kommer lokalen att fyllas av kaffe, närvaro och massa möjligheter!

Dessutom kan vi avsluta veckan med att avslöja två nya återförsäljare; Café Pascal på Norrtullsgatan och Le Mond på Folkungagatan, båda i Stockholm och båda franskinspirerade. Pascal drivs av tre syskon varav två kommer direkt från Kaffeverket (också värt ett besök) och Le Mond kommer bli ett givet stopp för cyklister oavsett Tour de France-ambition eller ej.

Bon weekend!